Huawei Watch Ultimate er klokken for deg som befinner deg på dypet

Huawei Watch Ultimate

Huawei lanserer mandag Huawei Watch Ultimate, en smartklokke konstruert med det nye materialet zirkonium. Materialets tåler dykking ned til 100 meter og er robust nok til å brukes i steinete terreng, varme ørkener og i fancy middager. Men prisen sjokkerer.

Den nye smartklokken fra Huawei er tilgjengelig i to utgaver: Ultimate Voyage Blue og Ultimate Expedition Black. Begge modellene har urskiver som viser tiden i 24 hovedsteder over 24 tidssoner.

Dette er uten tvil en klokke for de som er klare for å legge litt mer penger i et ur. Huawei Watch Ultimate koster nemlig fra 749 til 899 euro. Vi har ikke fått de norske prisene ennå.

Klokken ser himla premium ut. (Ill: Huawei)

Les også: Mener ChatGPT-forbud er hyklersk

Slitesterk

Huawei Watch Ultimate har et tynt og fleksibelt AMOLED-panel som er beskyttet av et slitesterkt safirglass. Voyage Blue har en reim av titan, som har dobbelt så lang holdbarhet som rustfritt stål, og som veier mindre. Klokken har tre praktiske knapper som etterligner formen til en tradisjonell luksusklokke: en roterende 3D-krone, en funksjonsknapp og en hjelpeknapp, alle med dedikerte oppgaver.

Huawei Watch Ultimate er vanntett og tåler dykking ned til 100 meter. Klokken gir brukerne fire forskjellige dykkemoduser å velge mellom og bruker Bühlmanns dekompresjonsalgoritme for kontinuerlig overvåking av dykkedata.

Les mer
skrå skjerm

Huawei Watch Ultimate kommer med en ny ekspedisjonsmodus. Med Precision Dual-Frequency Five-System GNSS posisjoneringsfunksjoner støtter den utendørsidrett og aktiviteter som løping, fotturer og sykling.

Klokken skal vare i opptil to uker på en lading.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.