Endelig letter Samsung på sløret: Her er Galaxy Ring

Samsung letter på sløret og viser frem Galaxy Ring: En smartring med søvn og helse i fokus. Samsung Galaxy Ring kommer senere iår, men noen eksakt lanseringsdato ikke er annonsert.

Under Samsung Unpacked i San Jose ble publikum sittende igjen som store spørsmålstegn da Samsung ganske uventet viste frem en ring, helt på tampen.

Uten å si noe om funksjoner eller spesifikasjoner viste de frem bilder av den kommende Samsung Galaxy Ring. En dings de færreste ante at skulle komme.

Les også: Hundrevis mister jobben hos Vice.com

Nå letter Samsung på sløret rundt smartringen. Ifølge en pressemelding ønsker Samsung å gi folk muligheten til å styre sin egen helse på en omfattende, men forenklet måte, ved å koble sammen enheter, tjenester og mennesker.

Samtidig sier de at de vil fokusere på å utnytte kunstig intelligens for å gi mer personlige og tilpassede helseopplevelser gjennom innsamling og analyse av data fra et globalt datasett. Samsung utvikler funksjoner for å forbedre forståelsen av søvnkvalitet og andre aspekter av helse og søvn.

Samsung ser på mobilen som den primære tilgangspunktet for kunstig intelligens og introduserer innovative produkter som Galaxy Ring for å forenkle hverdagslig velvære.deteksjon av søvnapné.

Les mer

Perfekt

På mange måter er en ring mer forlokkende enn en smartklokke. Å sove med klokke på armen er det ikke så mange som liker, mens en ring kan være langt mer diskret. Allerede er det mange populære sporingsringer på markedet, som Oura Ring 3 og Ultrahuman Ring Air.

Førstnevnte har fått gode anmeldelser, men er både ganske dyr samtidig som den krever abonnement. Det blir spennende å se hvordan Samsung velger å prise Galaxy Ring. Og kanskje starter de med dette, for alvor en smartring-trend, også i Norge.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.