Sniktitt på HPs nye produkter i forkant av CES

Vi ble invitert til PR-Operatørene for å besiktige HP og HyperX’ nye produktlinje. En All-in-One-PC, ny Xbox-kontroller, hodetelefoner, tastatur, mus og noen skikkelig frekke ting som vi ikke får lov å skrive om ennå.

Norges lille knippe med tekjournalister møttes hos PR-operatørene idag for en titt på HPs nye dingser i forkant av CES som går av stabelen i januar. Danske Mogens Bolle fortalte og viste frem HP-produkter, mens Lidia Perpina fra HyperX (eid av HP) presenterte nye gaming-produkter.

HPs Mogens Bolle.

Envy Move

Først ut var HPs nye Envy Move 23,8″ All-in-One-PC. En skjerm og PC i ett som du kan ta med deg rundt i huset. Maskinen har innebygget batteri som skal holde til fire timer bruk og en lomme til tastatur på baksiden.

Les også: TEST: Pixel Watch 2 er rågod, men vent på neste generasjon

Envy Move er ikke en laptop og ikke en stasjonær PC, men en ting midt i mellom. Med håndtak på toppen og batteri skiller den seg fra iMacene som er mer stasjonære av seg.

Maskinen kommer med i3 eller i5-prosessor, 256GB – 1TB lagring og mellom 8 og 16 GB RAM, og trykkfølsom skjerm. Det var igrunn ikke mange av journalistene som virket overdrevent etusiastiske over det nye produktet.

Posen til tastaturet bak virket ikke så gjennomført og den litt lunkne batteritiden gjør den hverken til fugl eller fisk. Men jeg kan absolutt se nytteverdien i en maskin som er lett å flytte på.

Maskinen ligger på rundt 15 000.

Et bittelite spilltastatur

Vi fikk også kjenne på minitastaturet HyperX Alloy Origins som er et gamingtastatur med en petite formfaktor. Og det er tydeligvis det som er greia nå om dagen. Kidsa sitter med tataturet på skrått vendt bort fra musen når de gamer.

Tastaturet er lite, men tungt.

Det kunne journalisten fra ulvespill.net fortelle meg. Uten at han visste hvorfor. Derfor er et lite tastatur uten numeriske tastatur prima for spillere.

Bortsett fra å være alt for lite, kjentes tastaturet utrolig bra ut. Ordentlig tungt i aluminium og med nydelige mekaniske knapper. Både knappene og flaten under knappene kan byttes ut.

53 gram mus

I tillegg viste HyperX frem en mus som er lett som en fjær. HyperX Pulsefire Haste 2 har 26 000 DPI og 8000Hz polling rate (hastigheten musen sender data til maskinen den er koblet til). Musen kommer med fire forskjellige DPI-modus: 400, 800, 1600 og 3200 DPI og lyser i forskjellige farger ettersom hvilken innstilling man velger.

Les mer

Man kan også velge mellom 1000Hz og 8000Hz polling rate. 8000Hz betyr at musen sender data til maskinen 8000 ganger i sekunder. Når man kjøper musen får man med klistrelapper man fester på musen for bedre grep og glimatter til å feste på undersiden.

Dette er spillmus, med andre ord er den ikke trådløs. Vi har testet musen litt og kan bekrefte at det er bra mus.

Lidia Perpina fra HyperX kunne også vise frem de nye Cloud III-hodetelefonene som skrur av mikrofonen når du bøyer den opp, som også kan tas av. Hodetelefonene 120 timer batteri, 53mm store høyttalerelementer og klokker som vender innover. I tillegg til PC er hodetelefonene kompatible med PlayStation og Switch.

De trådløse hodetelefonene koster 2095 kroner.

Sist, men ikke minst lanserer HyperX en egen Xbox-kontroll, HyperX Clutch Gladiate. Kontrolleren har programmerbare knapper bak og knappelåser. Vi har fått mus, tastatur og hodetelefoner til test og gleder oss til å prøve.

8. januar kan vi røpe mer

I tillegg viste HP frem en rekke heftige dingser som vi ikke får snakke om før 8. januar. Stay put!

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.