Disse etterlengtede Pixel-funksjonene rulles ut de neste to ukene

Circle to Search, som foreløpig kun har vært tilgjengelig i den rykende ferske S24-serien kommer, nå til Google Pixel 8 og 8 Pro. Funksjonen lar deg tegne en sirkel rundt hva som helst på skjermen for å søke det opp.

Circle to Search ligner på Google Lens som vi kjenner godt fra før. Funksjonen lar deg ta et skjermbilde og søke på objekter på skjermen. Etter å ha testet Circle to Search på den nye S24 Ultra, kan vi si at funksjonen virker mer presis og raskere enn tidligere. Dessuten er den mye enklere å bruke.

Les også: Konfrontasjon på YouTube sett millioner av ganger

En måte å bruke funksjonen på, som raskt er blitt populær, er å åpne kamera-appen, peke kameraet mot et objekt, holde inne hjemknappen og sirkle rundt objektet. På den måten søker telefonen opp det du har fremfor deg.

Du kan også stryke over tekst to ønsker å søke på. Smart. Det er tydelig at Google omfavner samarbeidet med Samsung. I videoen under vises først en Samsung Galaxy S24 Ultra.

Ta temperaturen med Pixel 8 Pro

Circle to Search blir lansert til Google Pixel 8 og 8 Pro i årets første «feature drop». I tillegg blir det mulig å bruke temperaturmåleren i Pixel 8 Pro til å måle temperaturen i pannen for å avgjøre om man har feber eller ikke.

Dette har ikke vært mulig, formelt sett. Nå har Google godkjenning til å ta kroppstemperatur og sende det rett til Fitbit-profilen din.

Google Gemini til Pixel

Som Samsungs S24-serie får Pixel-telefonene kunstig intelligens bygget rett inn i tastaturet. Nå kan du be telefonen om å skrive om meldingene dine for å gi dem et mer profesjonelt preg, legge inn emojier, (for de med emjoileksi), eller gjøre om meldingen din til en Shakespeare-frase. «Magic Composer» bygges inn i Googles tastatur Gboard.

Les mer

I oppdateringen kommer det også en funksjon som lar deg lage en emoji av et bilde. Prosesseringen skjer med kunstig intelligens rett på enheten.

Sist, men ikke minst kommer Samsungs Quick Share nå til Google Pixel. Det betyr at du raskt og enkelt kan dele bilder og andre filer mellom Android-enheter.

Oppdateringene rulles ut til Pixel-telefoner de neste to ukene. For å feire slipper Google Pixel i en ny farge. Minty Fresh.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.