VIDEOTEST: Dette er Google Pixel 8 og Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8

(Telenor): Vi har testet Google Pixel 8 og 8 Pro: Med et lekkert ytre og et innseende proppet med kunstig intelligens kan vi med trygghet si at dette er smartelefonenes smarteste telefoner. Se videotesten her:

Du får ikke en mer helstøpt Android-opplevelse enn Googles egen telefon. Pixel er Android-verdenens iPhone. En telefon der programvare og maskinvare er laget av samme produsent. Med en Android-variant så fullpakket av smarte funksjoner, er det nesten så Pixel 8 og 8 Pro blir for smarte for sitt eget beste.

Les også: Google Pixel 8 og 8 Pro – smarttelefonenes smarteste telefoner

For å virkelig runde av årets lansering med et brak har Google bestemt seg for å tilby oppdateringer vanvittig ambisiøse i syv år. Det betyr at Pixel 8 og 8 Pro ikke blir utdatert før i 2030! Det er en fantastisk og nokså overraskende ambisjon, og et heldig gode for de få Pixel 8-eksemplarene som er igjen om syv år.

Les mer

Filmen over er produsert av Newslab og laget for Telenor.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.