Beolab 8 er Bang & Olufsens siste høyttaler

Beolit 8

Pressemelding B&O: Idag kl 0900 lanserer Bang & Olufsen deres siste tilskudd til Beolab-serien. Beolab 8 er en trådløs høyttaler med nett fasong som kan flyttes rundt i rom etter behov.

Beolab 8 kan også sterokobles med både de nyeste high-end høyttalerne og med høyttalere som dateres helt tilbake til 1984. Den kan både heve hjemmekino-opplevelsen og sørge for god lyd under julebordsmiddagen, som B&O skriver i deres pressemelding. Den blir en del av Bang & Olufsens Mozart-plattform.

Les også: TEST: Dette er Jabra Elite 10 med retningsbestemt lyd!?

I tråd med skandinavisk design, der formen følger funksjonen, sørger høyttalerens utforming for både et estetisk flott utsende og for forbedret akustikk i høyttaleren. Med enten tre-lameller produsert i Danmark eller en front i stoff, følger Beolab 8 det samme karakteristiske designet som Bang & Olufsens Beolab- og Beosound-produkter, inkludert Beosound Theatre, Beolab 28 og Beolab 50.

B&Os pressemelding

Høyttaleren ser unektelig stilig ut, og skal vi tro selskapet selv er lyden også god. Den kommer med WiFi 6, Bluetooth 5.3 og kan kobles til Bang & Olufsens over 30 år gamle TV-er og lydsystemer.

Høyttaleren kommer med utskiftbar strømmodul slik at den skal tåle tidens tann, dersom standardene fornyer seg.

Les mer

Høyttaleren lytter dessuten til rommets akustikk for å tilpasse seg sin egen posisjon, for best mulig lyd.

Høyttaleren kartlegger nøye omgivelsene for å levere krystallklar kvalitet uansett hvilken størrelse eller utforming rommet har. En neodymmotor lar lytterne fordype seg i musikken med et lydbilde som er helt tilpasset omgivelsene.

Beolab 8 pris i Norge: 29 490 kroner.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.