Idag kommer 10/10 – telefonen i salg

Idag kommer OnePlus 8T i salg hos ElkjøpTelia och Komplett.

Telefonen har som kjent ultrarask Warp Charge 65W, 120 Hz Fluid AMOLED-skjerm og OxygenOS 11. Den kommer i to konfigurasjoner og starter på 6799 kroner.

Vi har testet telefonen og synes den er helt fantastisk. Vi har også sjekket hvor mye den tåler og konkludert med at skjermen knuser ved fall direkte på asfalt.

For å være ærlig var det et uhell

Vi kunne vært den norske utgaven av JerryRigEverything, men synes rett og slett det er for vondt å se fine ting knuse. Og det var ikke lett da OnePlus 8T gikk i bakken. Jeg hadde en super dag, men den ble snudd på hodet. For å knuse en telefon før den er kommet i salg er litt spesielt.

Uventede situasjoner gir uventede ideer

Med den knuste telefonen i hånden sto det klart for meg. Vi lager en episode om mobilreparasjoner. For det å finne frem i jungelen av shadye og ushadye mobilreparatørerer i denne byen kan være vanskelig. Kristian har forresten fortsatt en telefon liggende hos en reparatør som stengte da korona kom i mars. Siden har han ikke klart å få kontakt med sjappa.

Les mer

For at lignende ikke skal skje med vår OnePlus 8T, har vi forhørt oss med OnePlus’ Mikael Åkerström om hvor de anbefaler å reparere telefonen.

OnePlus anbefaler Mcare som ligger i Oslo

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.