Now Reading
Idag kommer 10/10 – telefonen i salg

Idag kommer 10/10 – telefonen i salg

OnePlus 8T knuser hvis du mister den med skjermen ned på asfalt fra buksehøyde. (Ill: Ole Magnus Kinapel)

Idag kommer OnePlus 8T i salg hos ElkjøpTelia och Komplett.

Telefonen har som kjent ultrarask Warp Charge 65W, 120 Hz Fluid AMOLED-skjerm og OxygenOS 11. Den kommer i to konfigurasjoner og starter på 6799 kroner.

Vi har testet telefonen og synes den er helt fantastisk. Vi har også sjekket hvor mye den tåler og konkludert med at skjermen knuser ved fall direkte på asfalt.

For å være ærlig var det et uhell

Vi kunne vært den norske utgaven av JerryRigEverything, men synes rett og slett det er for vondt å se fine ting knuse. Og det var ikke lett da OnePlus 8T gikk i bakken. Jeg hadde en super dag, men den ble snudd på hodet. For å knuse en telefon før den er kommet i salg er litt spesielt.

Annonse

Uventede situasjoner gir uventede ideer

Med den knuste telefonen i hånden sto det klart for meg. Vi lager en episode om mobilreparasjoner. For det å finne frem i jungelen av shadye og ushadye mobilreparatørerer i denne byen kan være vanskelig. Kristian har forresten fortsatt en telefon liggende hos en reparatør som stengte da korona kom i mars. Siden har han ikke klart å få kontakt med sjappa.

See Also

For at lignende ikke skal skje med vår OnePlus 8T, har vi forhørt oss med OnePlus’ Mikael Åkerström om hvor de anbefaler å reparere telefonen.

OnePlus anbefaler Mcare som ligger i Oslo

Ønsker du deg mer som dette? Støtt oss med 20 kroner i måneden!

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme.
All Rights Reserved.

Scroll To Top