Nå kan du spille GoldenEye 007 med GamePass

Bond er tilbake! Klassikeren som skulle definere en hel sjanger er tilgjengelig for alle med Xbox Gamepass, med nye funksjoner og forbedret grafikk.

For nittitallsnostalgikere er dette en gavepakke. GoldenEye er en av de absolutt største klassikerne for Nintendo-kidsa, og spesielt er det kanskje den revolusjonerende flerspillermodusen mange husker og vil glede seg over å gjenoppleve. En modus som skulle revolusjonere multiplayer for alltid.

Også høyere vanskelighetsgrad med helt nye oppdrag er lagt til.

Originale Goldeneye kom til Nintendo 64 som hadde ikoniske kontrollere med kun én joystick. Dette ga en ganske annerledes følelse av spillet med en mye mer begrenset måte å bevege seg rundt på, enn det som senere skulle bli standard.

Les mer

Nå har imidlertid Xbox lagt inn valgfri moderne kontroll. Spillet kjører i 4K på Xbox, men kun i 30FPS noe flere kritiserer. Det finnes også til Switch, men skal ikke være like bra der, uten at vi har prøvd det selv. Animasjonene er forresten også blitt bedre. Prøv sjæl! God spilling!

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.