LG-lansering: 8K-TV og vinskap som åpner seg når du snakker til det

LG slo to fluer i en smekk og lanserte TV og vinskap sammen.

LG er et selskap som lager mye forskjellig. TVer, telefoner, hvitevarer. I dagens lansering slo de like gjerne sammen lansering av deres nye TV, LG Signature OLED ZX med lansering av deres nye vinskap LG Signature Wine Cellar under påskuddet av at begge produktene er møbler som vil pryde hjemmet ditt.

LG Signature OLED ZX. (Ill: LG)

LG Signature OLED ZX

Dette er en slank og kunstinspirert 8K-TV med rammeløst design og visstnok nesten ingen avstand mellom TV og vegg når du henger den opp. Med OLED kan hver pixel skrus av individuelt og kjenner vi LG rett er nok dette et fantastisk panel.

Skjermen kommer med enkelte AI-funksjoner og HDMI 2.1 og er dermed klar for høstens konsoller.

TVen er stor og slank. (Ill: LG)

TVen kommer i 77″ og 88″ hvor 88″ har en utslagspris på 29,999.99$.

LG SIGNATURE Wine Cellar

Vinskapet som skal gi deg følelsen av å ha en egen vingård i hjemmet ditt.

Det er store ord. Men med dette vinskapet har tre forskjellige temperatur soner som du kan justere fra 5-18 grader slik at du kan finne perfekt temperatur for hver vin.

Les mer

Men det kule med skapet er at vinduet er én stor pixel. Det betyr at vinduet kan være svart eller gjennomsiktig, slik at du slipper å åpne døren for å se hva som er på innsiden.

Ved å kakke to ganger på skapet skrur pixelen seg av slik at man ser igjennom. Litt sånn som på de nye flyene hvor man kan justere vinduenes transparens. Vi håper selvfølgelig å få et vinskap inn til test.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.