Trykk “Enter” for å komme videre
Elon Musks skulle selge en sang om NFT som NFT. (Ill: Elon Musk/Twitter)

333 – Lenovos nye lille X1, OnePlus 9 og greia med NFT

Crypto Kitties, memes, gifer og youtube-øyeblikk har alle en ting til felles. De kjøpes og eies av hvem som helst. Med penger, mye penger. Men hva er greia med digitale eiendomsfenomenet som Jack Dorsey har tjent 25 millioner kroner på?’

Og hvorfor har ikke versjonen du høyreklikker på, laster ned og lagrer på harddisken akkurat samme verdi? Vi dykker ned i den merkelig og kompliserte verden av Non-fungible Tokens og finner ut om denne kryptovalutens kunst-fetter har en fremtid.

De danske romarkitektene SAGA Space Architects er tilbake fra tur til Grønland. De har bodd i sitt selvbygde origami-inspirerte romhabitat. De møtte på isbjørn, holdt på å knekke alle beina i kroppen og fikk urin utover det hele.

Annonse

OnePlus 9-series er rett rundt hjørnet og vi har 9 Pro i studio. Men vi får ikke lov å si noe om den før tirsdag. Vi sier litt likevel. OnePlus Watch er også en lovende rund smartklokke og vi håper det er den moderne Moto 360.

Kristian sjekker ut nye Lenovo Thinkpad X1 Nano.

Ukens dings er den nye Lenovo Thinkpad X1 Nano. En helt strålende og bitteliten maskin som gjør alt. Vi snakker om hvorfor den får 10/10!

En utrolig tettpakket tek-episode, gjennomsyret av dingser og romfart fra start til slutt.

Ønsker du deg mer som dette? Støtt oss med 20 kroner i måneden!