Trykk “Enter” for å komme videre
Steffen Willumsen fra Nordavind og Christian De Lange fra Lenovo i episode 38. (Ill: Teknokratiet)

E38 – Steffen fra Nordavind og Christian fra Lenovo: Fra Comodore Vic20 til Legion og Minecraft-undervisning i barneskolen

Last updated on 4. november 2021

Episode 38 er ute! 🤖I ukens episode har vi ikke bare én gjest i studio. Vi har to.

Steffen Willumsen fra Nordavind DNB og Christian De Lange fra Lenovo Norge Steffen har lang fartstid som gamer og jobber nå i Norges største esportlag Nordavind. Norge blir en viktigere og viktigere stemme i det internasjonale esportmiljøet og Steffen gir oss et innblikk i en fortsatt litt mystisk bransje.

(Ill: Teknokratiet)

Christian er også gamer i bånn og forteller oss om alt fra sitt første møte med Comodore Vic20 på 80-tallet til hvordan barna hans idag har Minecraft som en del av undervisningen.

Christian og Steffen har funnet hverandre gjennom Lenovos gaming-fokus. Nordavind er en viktig samarbeidspartner for Lenovo som i større grad enn noensinne lytter til proffenes behov, når de utvikler maskin- og programvare.

Annonse
(Ill: Teknokratiet)

Guttene har med seg både den nye spill-laptopen Legion 5 Pro med nedtonet kafévennlig RGB og den nye heseblesende gaming-telefonen Lenovo Legion Phone Duel 2 med to USB-C-innganger og vifte (!)

Lytt der du hører podcast eller rett her: https://open.spotify.com/show/4r4kMf7hG7Oz3gIEIJSCSw…

Ønsker du deg mer som dette? Støtt oss med 20 kroner i måneden!