E20! Alt om Apple-lanseringen, One Plus 8T, catch 22 i teksupport og SpaceX + Space Force = ❤ ?

Hør alt i dagens episode av Teknokratiet!

Og for en uke det har vært! Apple har lansert fire iPhones i alle priskategorier, men er iPhone mini liten nok for Kristian?

One Plus 8T er så mye «bang for the buck» at resten av OnePlus-familien blekner. Men hva mener selskapet med å overflødiggjøre sine halvt år gamle modeller? Vel, det får være OnePlus’ problem. Ole er så fornøyd at han ikke kan dy seg når det skal settes karakter.

Vi støter på en catch 22 i teksupport når en stakkars innringer har slettet sin eneste internett-browser. For hvordan installerer man browser uten browser?

Sist men ikke minst: SpaceX planla å sende 80 mennesker rundt jorden, men har ombestemt seg. Nå sender de i stedet 80 tonn våpen i bane for det amerikanske forsvaret. Er det ok? Vi tar diskusjonen.

Les mer

Klippet overer fra ukens dings: Ole er så fornøyd med OnePlus 8T at det hjælp. Dessverre klarte han å knuse telefonen i asfalten dagen etter innspilling. Kanskje det må ble en episode om hvordan man finner frem i byens jungle av sheidie og usheidie mobilreperatører?

Hele episoden hører du der du hører podcast! God lytting!

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.