OpenAI slipper psykedelisk musikkvideo laget med Sora

OpenAIs videogenereringsplattform Sora er foreløpig kun tilgjengelig for et knippe utvalgte kunstnere, designere og filmskapere. August Kamp, som står bak musikkvideoen er en av dem.

Det må være moro å jobbe i OpenAI om dagen. Selskapet fortsetter å overraske med teknologi som igjen og igjen snur verden på hodet. Nylig lanserte de stemmesyntese-programvare de mener er for farlig til å lanseres. Samtidig venter folk spent på å få tilgang til deres nye Sora som lager superrealistisk video ut av tekst-promtps.

For å vise frem Soras potensiale har de nå publisert en passe psykedelisk musikkvideo som er laget utelukkende med Sora. Videoen som er laget av August Kamp og Sora, blir omtalt som en feberdrøm av Tom’s Guide.

Og det er en god beskrivelse. Videoen er både retro og futuristisk på en gang og blander det som ser ut som kretskort med undervannsbilder, koraller og blomster.

Den øverste kommentaren på YouTube lyder:

De drømmende du har når du sier til deg selv at du bare skal ta en lur, og ender opp med å sove i 300 år.

Les mer

@welovfree

Se videoen selv under. Hva synes du? Står verdens musikkvideoregissører uten jobb, eller er Sora heller å anse som et verktøy som kan komme filmskapere til gode og heller bidra til ny stilig kunst?

Om du ikke sitter med åpent gap allerede, vil denne definitivt gjøre susen:

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.