7 gode grunner til å tekste videoene dine med «Randi»

(Annonse:) Nettstedet Randi.ai tekster videoene dine på et øyeblikk. – Endelig en automatisk «tale til tekst»-tjeneste som funker på norsk!

Randi er en norsk tjeneste som automatisk tekster lyd og- videofilene dine ved bruk av AI og som i tillegg tilbyr teksting og automatisk oversetting på over 50 forskjellige språk. Ved bruk av avansert talegjenkjenning i kombinasjon med kunstig intelligens og et enkelt brukergrensesnitt har det aldri vært enklere å tekste videoene sine med skyhøy kvalitet.

Gå til Randi.ai for å komme i gang!

Kort sagt er Randi en automatisk tjeneste som tilbyr enkel, billig og tidsbesparende teksting av video. Om du skulle trenge litt overbevisning, her lister vi opp 7 gode grunner til at du bør tekste videoene dine med Randi:

1. Transkriberer norsk med høy kvalitet

Randi.ai benytter seg av den nyeste teknologien innen talegjenkjenning og kunstig intelligens for å levere transkripsjoner av høy kvalitet til lydfiler og undertekst på video. Ikke bare er den rask og nøyaktig, men den forstår også norsk og norske dialekter på en måte ingen har sett tidligere. Mens de fleste andre automatiske tjenester ikke forstår norsk tilstrekkelig godt, leverer Randi fantastiske resultater på norsk som du neppe har sett maken til.

2. Tidsbesparende og øker effektiviteten

Randi har gjort det enkelt å tekste videoer med høy presisjon og nøyaktighet. Det som tidligere var en tung manuell jobb med å tekste ord-for-ord i en film kan nå bli gjort på bare noen få minutter, som sparer deg og andre ansatte i et selskap for mangfoldige timer arbeid samtidig som det øker effektiviteten slik at man kan fokusere på de viktigere tingene.

Dersom man er flere i en virksomhet som har behov for teksting har Randi gjort det mulig å jobbe sammen i et arbeidsmiljø. Du kan velge å gjøre transkriptene synlig for kun deg eller dele med de andre du jobber sammen med. På denne måten kan man enkelt integrere Randi som en del av sin arbeidshverdag og holde alt på ett sted til enhver tid.

3. Øker tilgjengeligheten og rekkevidden til dine videoer

Når du tekster videoene dine øker du tilgjengeligheten av innholdet ditt for flere grupper, blant annet hørselshemmede, personer som ser på innholdet ditt uten lyd, og ikke-norsktalende seere. Men samtidig som flere kan forstå innholdet i videoene dine, vil også videoer med undertekst bli mer synlighet på plattformer som YouTube, Facebook, Instagram, TikTok og så videre. Det er nemlig slik at videoer med undertekst blir fremhevet av søkemotorer og algoritmer.

4. Møter kravet om universell utforming som trer i kraft i 2025

Teksting av video er spesielt relevant i lys av det kommende kravet om universell utforming som trer i kraft i 2025. Norge jobber for øyeblikket med å innlemme EUs
tilgjengelighetsdirektiv (EAA) i sitt nasjonale regelverk – og som vil påvirke norske
videoprodusenter, innholdsskapere og bedrifter av en viss størrelse. Regelverket krever blant annet at videoinnhold (og podkast) skal være tekstet, og omfatter både innhold som er publisert offentlig og innhold som ligger på bedrifters interne nettsider. Når alle videoene dine etter hvert skal få lagt på en undertekst, vil du prise deg lykkelig over å ha Randi.ai til å hjelpe deg.

5. Randi er gratis å bruke litt. Og billig å bruke mye.

Randi har en prismodell som er både fleksibel og tilgjengelig, og som er tilrettelagt for hele spekteret av sporadiske og faste brukere. Gratis-alternativet «Randi Small» gir deg 2 gratis filopplastinger hver måned, uten at du trenger å betale en krone eller oppgi kortinformasjon. For deg som trenger å tekste video mer regelmessig koster «Randi Go» i skrivende stund 349,-. Abonnementet gir deg ubegrenset med opplastinger slik at du kan tekste akkurat så mye du vil!

6. Populæriteten øker i Norge og Skandinavia

Siden oppstarten i 2024 har Randi.ai vært i rask vekst, og har sett en markant økning blant norske brukere for hver måned som går. Alt fra startups og små til mellomstore bedrifter og store etablerte selskaper benytter seg av Randi til å automatisk tekste videoene sine. I tillegg brukes tale til tekst-tjenesten av youtubere, podcastere, utdanningsinstitusjoner, trosfellesskap, reklamebyråer og en hel andre andre virksomheter på daglig basis.

Les mer

7. Tar sosialt ansvar på alvor

Ved å tekste videoene dine, tar du et viktig sosialt ansvar og bidrar til et mer inkluderende digitalt samfunn. Når du tekster videoene dine med Randi gjør du samtidig videoinnholdet ditt tilgjengelig for alle, inkludert hørselshemmede og ikke-norsktalende seere. Verktøyet hjelper deg å produsere video av høy kvalitet, samtidig som du styrker ditt eget bidrag til en mer tilgjengelig og rettferdig digital videokultur.

Med Randi.ai får du en tjeneste som er like økonomisk fordelaktig som den er teknologisk avansert. I dag sparer innholdsprodusenter masse tid og ressurser som tidligere gikk med til manuell teksting, og sikrer samtidig at innholdet deres når ut til et bredere publikum. Gjør som hundrevis av andre, og kom i gang med å tekste de norske videoen dine!

Prøv Randi helt gratis!

Skjermdump fra Randi.ai.

Slik ser tjenesten ut når du åpner dashbordet i nettleseren og viser en historikk med alle dine tidligere opplastinger. Her kan du generere undertekst til video, transkripsjon av lydopptak eller gjøre et taleopptak. Prosessen med å transkribere tar noen få minutter og resultatet vil garantert imponere deg.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.