HyperX Cloud III Wireless: Minimalistisk klasse

  • Robuste hodetelefoner
  • God lyd
  • 120 timer batteri

HyperX Cloud III er et par gode trådløse gaming-hodetelefoner som gjør akkurat det de skal. Og akkurat det.

HyperX Cloud III Wireless er ikke et sett med banebrytende gaming-hodetelefoner. De veier 328 gram, er komfortable å ha på og isolerer godt mot lyd utenfor. De er praktiske og lette å forstå seg på, uten at de tilfører ikke noe nytt. Men det må man ikke alltid heller.

Les også: JBL Tour One M2 – Fantastiske hodetelefoner, men én ting irriterer

Kabelen mellom klokkene stikker ut av bøylen. Dette kan være et utsatt punkt, men foreløpig har jeg ikke kommet borti.

Når det er sagt, tilfredsstiller de på det aller fleste måter. HyperX Cloud III Wireless er superfleksible og kan vris i alle retninger uten å gå i stykker.

De oppleves som robuste og praktiske. Knappene er lette å finne frem til og de kobler seg til PC-en uten problemer.

Mikrofon rett ved munnen gir optimal lyd.

HyperX Cloud III Wireless koster for øyeblikket 2149 kroner hos Komplett.no. Det gjør dem langt dyrere enn de kablede HyperX Cloud III som koster 1169 kroner på samme sjappe.

Hodetelefonene kan skilte med 120 timer batteritid, mikrofon på hele ti millimeter, deres egenutviklede komfortable puter som «husker» (litt som Tempur), og 3D-lys (spatial audio).

Dessverre mangler hodetelefonene støykansellering. Det er ikke så vanlig for spill-hodetelefoner, men til den prisen kunne de godt spandert det. Klokkene i seg selv synes jeg stenger akkurat så mye lyd som de bør. Nok, men ikke for mye.

Demp mikrofon, av/på og USB-C

Stilrene

Sett bort fra HyperX-logoen er de temmelig anonyme. Ingen fancy RGB eller noe annet som minner om gaming. Dessverre heller ingen Bluetooth, som kunne være greit, når man av og til får en innkommende telefonsamtale mens man spiller. Jeg skulle gjerne sett at det gikk an å raskt bytte mellom WiFi og Bluetooth.

Hvorfor er USB-dongelen så stor?

Mikrofonen kan tas av og på noe jeg liker godt. Det betyr at man kan ta en pause fra spillingen, og ta med hodetelefonene ut, uten å se helt nerd ut. Hodetelefonene har et hjul som justerer volumet, en av- og påknapp, knapp som skrur av og på mikrofonen, som blir flittig brukt, og USB-C-inngang for lading. Å ha volumhjul rett på klokkene er gull verdt.

53 millimeter

I esken følger det med en dongle med USB-C som kobler hodetelefonene opp på 2,4GHz. Det følger også med overgang til USB-A. Og jeg er godt fornøyd med at det er USB-C for det er alt jeg har på min Dell XPS 15.

De fungerer som sagt med det samme, uten behov for drivere. Vil du likevel justere, kan du laste ned HyperX’ program.

Les mer
Pixel Watch 2

Avtagbare mikrofon.

Hodetelefonene har 53 mm store høyttalerelementer som er justert i vinkel for bedre lyd. Lyden er god og ærlig, og mindre farget enn de fleste andre hodetelefoner jeg har testet som er mer myntet på musikk. De spiller høyt, med god representasjon både i bass- og diskantområdene.

På høyre klokke sitter volumhjulet.

I HyperX NGENUITY kan du justere hodetelefonenes lyd og skru på «spatial sound». Du finner en ålreit equalizer i programmet som lar deg skreddersy lyden i hodetelefonene. Du kan også justere volum og mikrofonvolum. Og det er det. Har du flere HyperX-produkter vises de her.

tl;dr

Når alt kommer til alt, er jeg svært fornøyd med Hyper X Cloud III Wireless. Jeg bruker de kun til spill, og kun det. Jeg justerer ingenting. Jeg tar de på, spiller og koser meg med vennene.

De er pålitelige og klager ikke. Det er heller ingenting som irriterer meg ved dem, og jeg liker at det er enkelt å justere volum og skru av og på mikrofonen. Med 120 timer batteritid er dette et enkelt valg for den puristiske spilleren, som bare vil at ting skal fungere.

Pros

120 timer batteri

Robust og fin byggekvalitet

God lyd, store høyttalerelementer

Cons

Gjør ingenting nytt

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.