Microsoft Copilot til Android gir deg gratis GPT-4 og DALL-E-3

  • Microsoft lanserer Copilot til Android
  • GPT-4 og DALL-E-3 inkludert
  • Gratis for alle med Android

I det stille har Microsoft lansert en Copilot-app til Android. Appen lar deg bruke GPT-4 og generere bilder med DALL-E-3, helt gratis.

Copilot har vært tilgjengelig som mobilapp i en uke, men kun til Android. I motsetning til Copilot i Microsoft 365 trenger hverken lisens eller innlogging for å bruke Copilot-appen. Men logger du inn får du stille fler spørsmål og holde lengre samtaler.

I skrivende stund har appen bare 1k+ nedlastninger, så laster du den ned er du blant de første som tester appen.

Les også: Mixtral slår GPT 3.5, har åpen kildekode og forteller deg hvordan du lager metamfetamin

I appen kan du velge å aktivere GPT-4, som ellers kun er tilgjengelig gjennom betalt abonnement på OpenAIs egne sider. Svarene kan ta litt lengre tid å generere, men blir mer avanserte. Du kan stille 30 spørsmål av gangen i hver samtaletråd.

Les mer

Copilot til Android kan også lage bilder generert med DALL-E-3. Du får altså tilgang på både GPT-4 og DALL-E-3 helt gratis gjennom appen. I motsetning er Microsoft 365 Copilot er kun tilgjengelig for store bedrifter som investerer i minimum 300 lisenser.

Copilot for Android kan du laste ned på Google Play. Har du iPhone kan du fortsatt bruke Bing Chat og få tilgang til flere Copilot-funksjoner.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.