Bruker 25 000 kroner i måneden på ChatGPT til alle sine ansatte

Eieren av NFT-selskapet Genies, Akash Nigam, har kjøpt ChatGPT-abonnement til alle sine ansatte. Det har økt produktiviteten til selskapet betraktelig

Satser på bruk av kunstig intelligens

Rundt 25.00 kroner i måneden, det er hva det koster Akash Nigam å gi alle sine 120 ansatte tilgang til ChatGPT Plus.

Nigam er grunnlegger og eier av Genies, et NFT avatar-selskap verdsatt til flere milliarder av kroner. Nigam har kjøpt ChatGPT Plus til sine ansatte som et eksperiment for å se hvordan kunstig intelligens kan brukes i arbeidsplassen.

Han ble svært begeistret for chat-tjenesten allerede i mars og har siden da oppfordret alle sine ansatte til å bruke mer kunstig intelligens. Det har ikke noe å si om det er ansatte i salg, økonomi eller forskning.

Nigams instruks er klar: bruk ChatGPT og kunstig intelligens til kjedelige og monotone oppgaver.

Les også: AI-legende slutter i Google for å advare om farene ved kunstig intelligens

Produktivitet har økt

Akash Nigam hevder selv at selskapet hans har økt produktivitet siden han investerte i ChatGPT Plus-abonnenter. ChatGPT og kunstig intelligens brukes aktivt til å skrive kode og utarbeide salgsstrategier.

Les mer

ChatGPT hjelper også de ulike teamene med å delegere arbeidsoppgaver, skrive juridiske dokumenter og manus til presentasjoner. Dette sparer de ansatte i Genies ansatte flere timer arbeid i uka.

Genies positive holdning til ChatGPT står i sterk kontrast til andre selskaper. Amazon har eksempelvis oppfordret sine ansatte til å ikke dele kode inn i ChatGPT i frykt for at konfidensiell informasjon til programmet.

Det er fortsatt delte meninger om hvordan kunstig intelligens kan brukes i arbeidslivet. Enkelte har fryktet at mange arbeidsplasser vil bli overflødige, mens andre håper på innovasjon og ny teknologi vil gjøre hverdagen for mennesker flest bedre.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.