Denne pizza-reklamen er laget av kunstig intelligens

Pizza Magic kunstig intelligens

En pizza-reklame sirkulerer på sosiale medier og angivelig skal den være skapt av kunstig intelligens. Reklamefilmens troverdighet er fullstendig på bunn. Likevel sier det noe om hvor vanvittig kraftig kusntig intelligens som kan gjøre tekst-til-video, kommer til å bli.

Filmen er komisk. Den er bygget opp som en klassisk pizzareklame, med glade mennesker og «overbevisende» bilder av både kokk, råvarer og pizza. Men alle bildene har noe rart ved seg. De minner om hvordan feilslåtte bilder skapt av bildegeneratorer som Midjourney og DALL-E kan se ut. Den kunstige intelligensen er med andre ord ikke helt perfekt. Se selv:

Det er ingenting ved denne reklamefilmen som virker ekte.

Les også: «Way of The Future Church» skulle tilbe kunstig intelligens

Knock, knock. – Who’s there? – Pizza Magic

Ansiktene er fordreide, røyk kommer ut av kokkens arm og vi blir fortalt at pizzaen inneholder ost, pepperoni, grønnsaker og flere hemmelige ting. Men pizza-bedriftens slagord er slett ikke dumt: «Som familie, men med mer ost.»

Les mer

Filmen er med andre ord underholdende og redaksjonen måtte se den flere ganger. Likevel gir den et frempek (dersom dette er en ekte falsk film) om hvor ekstremt det kan bli med kunstig intelligens som kan gjøre video ut av tekst.

Filmen over er ikke den eneste som er laget av kunstig intelligens. Under kan se hvordan kunstig intelligens mener det ser ut når Will Smith spiser spagetti:

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.