Snapchat lanserer KI-chat à la ChatGPT

Snapchat lanserer My AI.

Snap Inc., moderselskapet til Snapchat, annonserer mandag at de lanserer samtalerobot basert på OpenAIs GPT-3-teknologi. Den nye tjenesten heter ‘My AI’ og blir tilgjengelig denne uken for betalende brukere.

Snap Inc. sier i en pressemelding at den kunstige chattevennen kan foreslå bursdagsgaver, planlegge helgeturer, foreslå middagsoppskrifter og skrive Haiku-dikt. Robotvennen bygger på ChatGPT.

My AI blir brukerens egne personlige KI som man kan gi det navnet man selv vil. Snapchat understreker at som alle chatteroboter kan My AI gjøre feil og lures til å si omtrent hva som helst, selvom den er programmert til unngå hatefull og ukorrekt informasjon. Hva enn det betyr.

My AI vil befinne seg i vennelisten som hvilken som helst annen venn og kanskje er det akkurat det Snap Inc ønsker: At My AI skal bli en kompis. Foreløpig er det kun de som betaler for Snapchat+ til 49 kroner i måneden, eller 489 kroner i året, som får tilgang.

Les mer

Med Snapchat+ kan du også merke venner som bestevenner og se om venner har sett på dine ‘stories’ flere ganger.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.