Dette er Samsung Galaxy S23-serien

Samsung viste frem sin nye S-serie ikveld, og det viktigste å vite er at kameraene blir bedre. Nye sensorer med hele 200MP i Galaxy S23 Ultra. Ellers er det ikke så mye nytt enn noen små designendringer og raskere prosessor.

En nylig designet CPU mikroarkitektur booster behandlingsevnene til Galaxy S23-serien med 30 prosent, sammenlignet med Galaxy S22-serien. (…) I påvente av fremtidens digitale realisme, kommer Galaxy S23 Ultra med støtte for strålesporing (ray tracing) i sanntid mens det er på vei til å bli mainstream blant gamere.

Samsungs presseskriv.

Priser

  • Samsung Galaxy S23 Ultra: 15 990 NOK
  • Samsung Galaxy S23+: 13 990 NOK
  • Samsung Galaxy S23: 10 990 NOK

Vi tester telefonene og kommer tilbake med en full gjennomgang.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.