E47 – Vi utfordrer 777esports største FIFA-stjerne i FIFA 99 ⚽🎖️🏆

Helgen sparkes i gang med stjernebesøk i studio 🎮⚽

Arkan Resul er Norges beste FIFA-spiller, kaptein på landslaget og har hatt en eksponentiell karriereutvikling man kan bli misunnelig av. Men visste du at Arkan faktisk hadde lagt de virtuelle fotballskoene på hylla da det smalt?

Arkan har vært Vålerenga og Nordavinds trumfkort – nå er han playmaker og beryktet kaptein hos rivalen Lillestrøm/777 e-sports. Vi får et innblikk i Arkans liv og levne, han avslører hvilket FIFA han mener er det beste og taper grovt mot oss i FIFA. Hva? Joda, du leste riktig. Teknokratiet knuser Arkan i FIFA, live på lufta i studio. Han får riktignok en liten overraskelse, som kan ha noe med utfallet å gjøre. Det har noe med Nintendo 64 å gjøre.

Timingen vår kunne ikke vært bedre, for fotballspill har vært relevante i nyhetsbildet de siste ukene. Hint: FIFA vil at alle skal kunne lage FIFA, men tydeligvis har ingen andre enn EA peiling på hva de driver med.

Vi utfordrer Arkan i FIFA 99. Hvem er best?

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.