Sora kan komme til Premiere. Adobe viser frem mulighetene i ny video

I en ny video viser Adobe frem hvordan Premiere snart vil kunne generere video rett i tidslinjen. De revolusjonerende verktøyene kommer allerede i år.

Stock-video går dårlige tider i møte. I en fersk video fra Adobe viser selskapet hvordan du snart kan generere egne videoklipp rett i tidslinjen med Adobe Firefly. Med tilgang på både Runway, Pika Labs, og OpenAI’s Sora kan du velge den modellen som passer best til ditt prosjekt.

Les også: Kinesiske elbiler kan bli forbudt

Adobes «teaser-video» viser blant annet hvordan du også kan utvide klipp, bare ved å dra dem ut i tidslinjen. Slik genererer den kunstige intelligensen nye bevegelige bilder i tråd med det som allerede er i klippet.

Du vil også kunne ta vekk uønskede objekter i en scene, eller erstatte objekter med andre ting. Skriv bare inn hva du ønsker og programmet genererer film av seg selv. Som om det var magi.

Les mer

Med nye KI-verktøy i Adobe Premiere står klippeyrket definitivt overfor en omveltning. Foreløpig foreligger det ingen dato for lansering av beta eller ferdig produkt, annet enn at det blir iår en gang. Om Adobe får med OpenAI og røkla er heller ikke sikkert.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.