NordPass passordbehandler – spar penger med tilbudet vårt! – annonse

Overgangen fra sommermoro til høstfokus betyr mer tid på enhetene. Mer tid på enhetene betyr mer eksponering for trusler på nettet. 

Ingen grunn til å frykte. Det finnes en måte å utforske nettverdenen på, en måte som både er sikker og sømløs – og det er NordPass-måten.

Utforsk det digitale landskapet uten frykt for å bli et offer for trusler på nettet. Ta sikkerheten til neste nivå med spesialtilbudene fra NordPass:

  • NordPass Personlig: For kun NOK 21.58/md. for årsabonnementet og NOK 16/md. for 2-årsabonnementet, får du førsteklasses sikkerhet uten en premiumstjenestes prislapp.
  • NordPass Familie: For de som tenker på familien først, sikrer årsabonnementet for NOK 39.92/md. og 2-årsabonnementet for NOK 29.54/md. digital sikkerhet for alle.

Utforsk tilbudene

Derfor trenger du en passordbehandler

Når vi sjonglerer mellom flere kontoer på nettet som spenner fra sosiale medier til nettbank, dukker utfordringen opp – hvordan kan vi håndtere utallige passord eller passordnøkler som sikrer de digitale identitetene våre? Den enkleste måten – bare la en passordbehandler overta. Her er bare noen få grunner til at du trenger en passordbehandler:

Du trenger bare å huske ett passord. Med en passordbehandler trenger du bare å huske ett hovedpassord. Passordet låser opp et kryptert hvelv med alle de andre passordene. Du trenger ikke lenger å skrive ned passord på post-it-lapper eller bruke det samme passordet på flere nettsteder. Du slipper også å taste inn passord – passordbehandlere fyller ut tilgangsopplysninger automatisk mens du er på farten.

Generer av sterke passord. De fleste passordbehandlerne kommer med en innebygd passordgenerator. Disse verktøyene er utviklet for å generere komplekse passord som er vanskelige for hackere å knekke. Du trenger ikke lenger å ty til enkle passord som er enkle å huske.

Beskytt mot phishing. Passordbehandlere fyller kun ut tilgangsopplysninger automatisk på ekte nettsteder. Hvis du noen gang blir lurt til å besøke et falskt nettsted som prøver å etterligne et som er ekte, fyller ikke passordbehandleren ut automatisk og fungerer dermed som et rødt flagg.

Sikre mer enn bare passord. Mange passordbehandlere lar deg også lagre annen sensitiv informasjon på en sikker måte – for eksempel kredittkortopplysninger, sikre notater eller til og med viktige dokumenter.

Synkroniser på tvers av enheter. Enten du er på smarttelefonen, tableten eller datamaskinen, kan passordbehandlere synkronisere passordene på tvers av enheter. Dette sikrer deg tilgang til passordene til enhver tid

Sinnsro. Når alt kommer til alt, gjør det deg trygg å vite at tilgangsopplysningene dine på nettet er lagret på en sikker måte. Du kommer ikke til å ha den konstante nagende følelsen av å glemme et passord eller angsten for et potensielt hack.

Prøv nå

NordPass – holder styr på ditt digitale liv

NordPass tilbyr så mye mer enn behandling av passord. La NordPass ta seg av sikkerheten slik at du kan glede deg over internettverdenen slik den var ment å være – bekymringsfritt. 

Et sikkert og kryptert hvelv. NordPass er utstyrt med avanserte krypteringsalgoritmer og er bygget etter prinsippene for nullkunnskapsarkitektur. Hvis du ser bort fra fancy sjargong, kan du være trygg på at alt du lagrer i NordPass forblir sikkert og synlig for deg – og kun deg.

Lagring – ikke bare for passord. I NordPass kan du lagre stort sett alle digitale verdisaker du ønsker. Ved siden av passord, kredittkortopplysninger, personlig informasjon og sikre merknader, 

Automatisk utfylling forbedret gjennom maskinlæring. Hvem av oss liker å taste inn passord? Med NordPass slipper du å prøve å skrive inn en rekke på 14 tegn som ligner mer på en kjemisk formel enn et passord. NordPass fyller ut tilgangsopplysninger automatisk når du går inn på en konto og arkiverer også elektroniske skjemaer og kredittkortfelt – noe som gjør den elektroniske opplevelsen så mye jevnere. Takket være maskinlæring er nøyaktigheten ved automatisk utfylling ganske høy, for å si det mildt. 

Les mer

NordPass-passnøkkelholder. Passnøkler er på vei inn, og NordPass er i forkant av denne revolusjonen. Alle NordPass-brukere har muligheten til å lagre og dele passnøkler for alle nettsteder eller apper i det krypterte hvelvet, og bruke dem til å få tilgang til de elektroniske tjenestene senere.

Filvedlegg. Du kan legge ved viktige filer til alle lagrede elementer i NordPass på en sikker måte – passord, passnøkler, sikre notater, kredittkort og personlig informasjon. Dersom du ønsker å legge ved filer, kan du ta bilder i appen eller laste opp alle filtyper (for eksempel legitimasjonsbilder, PDF-filer eller multimedia). Filene synkroniseres automatisk på tvers av alle NordPass-appene, noe som gir brukervennlighet og sikkerhet!

Breach Monitoring. For å hjelpe deg å være ett skritt foran skurker, tilbyr NordPass en Breach Monitoring-funksjon – et verktøy som overvåker og varsler deg i sanntid i tilfelle sensitive data dukker opp i et datainnbrudd.

Passordhelse. Sørg for at passordene er så sterke som du tror. Passordhelse er utviklet for å hjelpe brukerne med å forbedre passordsikkerheten og dermed sikkerheten på nettet generelt. Passordhelse fungerer ved å skanne hele NordPass-hvelvet og identifisere om noen av de lagrede passordene er svake, gjenbrukte, gamle eller på annen måte utsatte.

Få det med deg – iverksett tiltak nå!

I disse dager bør ikke det å ha en passordbehandler engang være et spørsmål. Det rett og slett gir mening. Det gjør livet på nettet enklere og betraktelig sikrere. Du kan også frigjøre minne og  få mer lagringsplass til det som virkelig betyr noe. 

Slå til på NordPass-tilbudet og gled deg over den nye årstiden, uten å samtidig måtte bekymre deg for trusler på nettet eller om du kommer til å huske de nye passordene.

Slå til på tilbudet

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.