Unrecord ser HELT ekte ut

Unrecord

Klipp fra spillet Unrecord ble sluppet i fjor, men kun i 480p på Twitter. Nå er ferske klipp i høy kvalitet ute, og det kan lett forveksles med virkelighet. Kan vi endelig si at fotorealisme er her?

Enkelte mener at Unrecord er FOR realistisk. Bodycam-perspektivet gir noe til realismen i spillet. Istedet for å forsøke å ligne blikket til en person med pistol, ser Unrecord ut som noe som er filmet med et høyoppløselig kroppskamera. Pistolen følger ikke spillerens kamera, slik det heller ikke ville gjort i virkeligheten og spillet ser så virkelig ut at vi får gåsehud. Legg merke til dronen etter 1 minutt og 15 sekunder:

Les også: Denne pizza-reklamen er laget av kunstig intelligens

Unreal Engine 5

Spillet er laget i Unreal Engine 5 og blir omtalt som potensielt traumatiserende. Da de første klippene dukket opp i fjor var det få som trodde det i det hele tatt var ekte. Faktisk ble utvikleren anklaget for å ha lagt ut opptak fra et kroppskamera fra en ekte politimann, med grensesnitt klippet og limt inn i bildet. Nå viser det seg imidlertid at spillet er ekte.

Spillselskapet bak Unrecord, DRAMA, går de mange spørsmålene som har dukket opp, i møte på Twitter. Selskapet er fortsatt tidlig i utviklingen og har ingen planlagt dato for lansering. Ikke engang lanseringsår, tør de å si noe om. Men de skriver at de har fått fart på seg etter den enorme oppmerksomheten det første klippet fikk.

Les mer
GPT-4 blir mer fleksibel enn GPT-3.5

DRAMA er et lite egenfinansiert selskap som ikke hadde forventet slik oppmerksomhet og om de klarer å dra det hele i havn blir spennende å se. Det er uten tvil knyttet enorme forventninger til det hyperrealistiske spillet.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.

NyhetsbrevMeld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på Teknokratiets nyhetsbrev og les hundrevis av artikler helt gratis. Vi lover å ikke spamme inboxen din!