TRAILER: Nye Medal of Honor for VR ser rått ut

Det er åtte år siden forrige Medal of Honor kom ut og nå er traileren for det nye Medal of Honor: Above and Beyond ute. Spillere kan ifølge EA forvente både klassisk og nytt innhold i fem forskjellige spillmodus:

Ved siden av klassiske game modes som Deathmatch, Team Deathmatch og Domination, kommer det to nye modus: Blast Radius, som er en eksplosiv take på King of the Hill og Mad Bomber hvor spillere desarmerer fiendens bombe mens de plasserer bomber hos fienden.

Den siste modusen er designet fullt og helt med tanke på VR. Man kan sette bomber overalt og man må lete etter bomber både med øynene og med ørene og høre etter hvor bombene er plassert i 3D-lyd. I tillegg kommer det nye våpen som fungerer på hver sin måte.

Medal of Honor kommer også med det som skal være en opplukende single player campaign med virkelige hendelser fra andre verdenskrig. Spillet kan spillets med Oculus Rift, Quest og andre Steam-kompatible VR-briller.

Les mer

Les mer om spillet på denne linken.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.