Bang & Olufsen lanserer gigantisk svindyr OLED-TV

Igår lanserte Bang & Olufsen den nye Beovision Harmony 97″. TVen er den største LG OLED-skjermen på markedet og har høyttalerdeksel i tre og aluminium. Haken er at du må ut med over en halv million for den feteste utgaven.

TVen fåes i utgavene Black Anthracite Natural Aluminium og Gold Tone. TVen er tilgjengelig med både fast og motorisert høyttalerdeksel. Her er de norske prisene:

  • B&O Soundcenter incl. wood cover, fixed floor stand, Beoremote One: 286 500 kroner
  • B&O Soundcenter incl. wood cover, motorised floor stand, Beoremote One: 303 500 kroner
  • LG G2 97” OLED TV: 249 900 kroner
  • Beovision Harmony incl. wood covers and LG G2 97” OLED TV fixed stand: 536 400 kroner
  • Beovision Harmony incl. wood covers and LG G2 97” OLED TV mot stand: 553 400 kroner

Lanseringen kommer som en forlengelse av dagens produkter som består av 65, 77, 83 og 88 tommer store TVer. Beovision Harmony kan også kobles til flere av selskapets høyttalere sånn som Beolab 90, Beolab 50 og Beolab 28.

Noe av det stilige med B&Os nye TV er høyttalere som står i oppreist posisjon og dekker deler av skjermen, når TVen er av. Når du skrur den på glir de ned og legger seg under TVen. Som en bevegelig skulptur.

TVen har 8K, 33 millioner piksler og under 1 ms responstid som gjør den egnet for gaming. Høyttalergrillen har en 50 watts diskanttelementer, to 50 watts elementer med full rekkevidde og tre 100 watts midtskala høyttalerelementer.

Les mer
Pixel Watch 2

Løp og kjøp!

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.