Disse spillene er gratis på Steam nå

Snakedate, Antbassador, IndependANT og Octodad: Deadliest Catch er gratis på Steam akkurat nå. Om spillene vil være gratis for alltid, eller om det er snakk om et tidsbegrenset tilbud vet man ikke. Uansett er det lurt å sikre seg spillene nå.

Alle fire spillene er utgitt av Young Horses og er en del av «Young Horses: Free Range-initiativet». Spillene er nye lanseringer og er tilgjengelig gratis akkurat nå.

Octodad

Octodad er sannsynligvis det mest kjente spillet på denne listen, kanskje på grunn av oppfølgeren Octodad: Dadliest Catch og Bugsnax av samme utvikler. Fans bør merke seg at Octodad: Student Edition er en utgivelse av det opprinnelige spillet fra 2010. Octodad: Dadliest Catch kan kjøpes på forskjellige plattformer.

Snakedate, som navnet antyder, er en datingapp for slanger. Spilleren påtar seg rollen som modig arbeidermaur. Til slutt får man kontroll over en gigantisk menneskefinger mens man prøver å navigere gjennom et maurtue. Høres gøy ut. (Vi har ikke testet.)

Les mer

Det finnes også flere gratisspill på Steam, mange gode titler med heftige anmeldelser. Er du i game-humør kan du sjekke ut Apex Legends, Warframe og Dota 2.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.