Snapchat-filtre skal gjøre kjedelige Teams-møter gøye

Teams får Snapchat-filtre

Microsoft Teams har inngått samarbeid med Snap Inc. om å gi Teams-brukere tilgang til Snapchat-linser og augmented reality-teknologi. Med integrasjonen av Snaps AR-teknologi og Camera Kit i Teams, skal kjedelige Teams-møter bli mer underholdende.

Snapchat-linser gjør det mulig å legge til AR-filtre i ansiktet eller bakgrunnen på bilder og videoer på Snapchat. Nå kan Teams-brukerne også dra nytte av teknologien i nettmøter. Integreringen av Camera Kit i Teams gjør det enkelt å legge til filtre uten å laste ned ekstra programvare.

Les også: Amerikansk nettsted går i bresjen for å la barn være barn, litt lenger

26 forskjellige filtre

26 forskjellige populære linser er tilgjengelig i Teams-møtene, inkludert noen som gjør deg om til en tegneseriefigur eller legger til snøvær i bakgrunnen. Ting man trenger i jobbhverdagen.

Ifølge en pressemelding «får Teams-brukerne flere måter å engasjere seg, delta og jobbe på – takket være de nye linsene fra Snapchat – samtidig som det kanskje bidrar med litt humor, nye impulser og morsomme interaksjoner som kan lyse opp den digitale møtehverdagen.»

Les mer

Ar-filtre øker brukermassen

Microsoft har allerede integrert Snaps AR-teknologi i en annen plattform, Flip, som er en videolæringsplattform for lærere og studenter. Etter at Snap AR ble lagt til i Flip, har det vært en økning på 60 prosent i antall elever og lærere som lager videoer. Det er tydelig at det er et marked for underholdning i ansatte og studenter. Camera Kit brukes også av stadig flere merkevarer og utviklere, fra Samsung og Disney til utviklere som lager en app for aller første gang.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.