Musk: X dekker saksomkostninger for urettferdig behandling over X-poster

https://twitter.com/MarmotRespecter/status/1688386931623858177?s=20

I en post mandag ettermiddag skriver Elon Musk på X at selskapet dekker saksomkostninger dersom du saksøker arbeidsgiver for urettferdig behandling som følge av noe du har skrevet på X.

Ytringsfrihet er så viktig for Elon Musk at dersom noen skulle bli urettferdig behandlet over noe de har skrevet på X, vil selskapet dekke advokatregningen. Uavhengig av hvor stor den måtte være. Det skriver Musk på X mandag. Musk oppfordrer brukere til å fortelle historiene sine direkte i X-tråden:

Videre skriver Musk: «Og vi vil ikke bare saksøke, vi vil gå ekstremt hardt ut og vi vil gå etter styrene i selskapene også.»

En bruker svarer at han har en skikkelig god historie, hvorpå Musk svarer «Go on …» Brukeren svarer at han ble «doxxed» (et begrep for trakassering der en persons personlige informasjon blir avslørt, uten offerets samtykke) etter å skrevet en tweet som spøkte på bekostning av LHBT-bevegelsen og Ukraina.

Les også: Kina vil begrense unges bruk av smarttelefoner

Les mer

Brukeren mener at alle spor av hvem som stod bak lekkasjen, peker mot en statlig organisasjon som jobber for å bekjempe falsk informasjon rundt Ukraina-krigen.

Om X tar saken for denne brukeren gjenstår å se. Musk går i alle fall knallhardt ut. Selv sier brukeren som nå kaller seg @MarmotRespecter at han ikke ønsker noe, annet enn å belyse hvordan «doxxing» og oppsigelser brukes som politisk våpen.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.