Samsung tester holdbarhet: Gir Flip5 og Fold5 skikkelig juling i ny video

Vi tester Samsungs nye Galaxy Z Flip5, og er mektig imponert over telefonen. Uten å avsløre for mye, kan vi si at denne gangen har Samsung fått til det de har ønsket lenge: Å lage en skikkelig gjennomført og god brettbar telefon.

Med så dyre og edle produkter i lommen, er det betryggende å se at Samsung har testet dem skikkelig. Filmen under viser hvordan produktene utsettes for skikkelig juling, før de havner i butikkhyllene.

I filmen under kan du se hvordan Z Flip5 og Z Fold5 bøyes utallige ganger. I filmen oppgis det at telefonene skal tåle 200 000 brettinger ved 25 grader celcius. De tåler også å ligge under 1,5 meter vann i 30 minutter. I filmen slippes de på bakken, kastes rundt i en boks, utsettes for bading og spyling, forsøkes ripet opp og utsettes for fallende jernkuler. Filmens avsender er Samsung selv, så man bør selvfølgelig også se den som et PR-stønt.

Les også: Samsung Galaxy Unpacked: Hands-on, norske priser og alt du trenger å vite

Les mer

Skal vi tro filmen har Samsungs nye brettbare imponerende holdbarhet. Selvom det skal sies at min S23 Ultra knuste da den gled fra sofaen og ned på gulvet, i påsken. Uhell kan alltids uansett inntreffe og jeg ville ikke begynt å slipe jernkuler på skjermen til min nye Z Flip5, var jeg deg.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.