Ny kysse-dings hjelper de i avstandsforhold å kline

kysse-dings

Det siste fra Kina er en ny kysse-dings som lar deg sende kyss over avstand. Med ‘Remote Kiss’ får slengkyss ny mening.

I Kina er brukere på sosiale medier delt over den nye ‘dingsen ‘Remote Kiss’ som lar kyssere sende sitt eget signaturkyss over avstand. En ny sak er utstyrt med silikonlepper, trykksensorer og motorer som både kan ta opp og spille av kyss.

'Remote Kiss' med silikonlepper.
Perfekt for de i langdistanseforhold?

Når du kysser enheten tar den opp ditt unike kyss og sender det til den du måtte ønske. Mottageren, som må ha sin egen kysse-dings, føler så kysset på egne lepper ved å kysse dingsens silikonlepper. Kysset blir kopiert mest mulig realistisk med leppenes bevegelser og temperatur. Brukere kan også velge å sende lyden av kysset til mottageren.

Les også: IQ svekkes av Internett og sosiale medier

Kyss med fremmede

For å sende et kyss, laster brukeren ned mobil-appen og plugger kyssemaskinen til telefonens ladeport. Deretter kobler man seg opp mot den foretrukne mottageren, starter videosamtale og kysser med hverandre i sanntid.

Trykkfølsomme lepper på Remote Kiss.
Ville du klint til om den kom til Norge?

Selvom mange synes den nye kysseren er morsom, påpeker andre at den er vulgær og uhyggelig. På Weibo har emneknagger knyttet til kysseren fått hundrevis av millioner avspillinger den siste uken. Brukere kan også velge å sende kyss anonymt til brukere de ikke allerede har koblet seg opp mot. Man kan til og med også laste opp sitt eget unike kyss slik at andre kan laste det ned.

Ville du klint til om 'Remote Kiss' var å få tak i, i Norge?

View Results

Loading ... Loading ...

Tok inspirasjon av langdistanseforhold

På ‘kyssehjørnet’ kan man møte fremmed og laste ned deres egenartede kyss. Om to kyssere liker hverandre kan de koble seg opp og utveksle kyss.

Les mer
Sparebank 1 Østlandets Harald (29) er ikke ekte.

En av de ledende oppfinnerne bak ‘Remote Kiss’, Jiang Zhongli fra Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology, tok inspirasjon fra sitt eget langdistanseforhold.

Da jeg studerte var jeg i et langdistanseforhold hvor den eneste kontakten vi hadde var gjennom telefonen. Derfra kom ideen til dingsen.

Jiang Zhongli
Kissenger kysse-dings
Forløperen ‘Kissenger’ var ikke like avansert.

Det lignende apparatet ‘Kissenger’ ble lansert allerede i 2016, men med trykkfølsom silikonplate istedet for realistiske silikonlepper. ‘Remote Kiss’ virker mye mer realistisk og koster omtrent 440 kroner på Kinas største online nettbutikk Taobao.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.