Shark | Ninja med produktskred på Mallorca

Lindsey Weiss Shark | Ninja

Shark | Ninja lanserer luftfrityrkokere (air fryer), ismaskin, bærbar blender, elektrisk mopp, steketermometer, robotstøvsuger, saftmaskin, vifte og bærbar fryseboks på Mallorca.

Det har vært noen solfylte dager her i Las Palmas på Mallorca. Det for mange nordmenn ukjente selskapet Shark | Ninja har invitert presse og influensere til syden for å besiktige deres nye produkter.

Shark | Ninja, som foreløpig er små i Norden, satser nå for fullt i Norge. På selskapet består av to merkevarer med elektriske produkter for hjemmet. Allerede er de etablert i 26 markeder globalt og har aldri i løpet av sine 16 år i bransjen, forlatt en produktkategori. Idag lanserte de hele 20 nye produkter.

Shark Stain Striker imponerte med sin evne til å fjerne Cola fra sofaen. Denne er nok litt dyr, men kanskje man kan leie den ut?

I katalogen til Shark finner man hovedsakelig rengjøringsprodukter, mens Ninja er et merke for matprodukter.

Shark | Ninja har som mål å gjøre livet lettere, og vi er absolutt tent. Spesielt Shark Stain Striker vakte begeistring hos publikum. Det er en elektrisk flekkfjerningsmopp som på imponerende vis vasket Cola av testsofaen foran oss. Bærbar blender virker også som et overraskende praktisk produkt.

Les mer

I fjor hadde selskapet en økning i omsetning i 80 prosent i tredje kvartal. De går med fart og energi går de inn i nye produktsegmenter og bruker aktivt media og influensere til å markedsføre for seg. Som handelssjef Niel Shah fortalte på scenen under dagens lansering i Las Palmas, spytter de hundrevis av millioner i media og influensere istedet for reklame.

En av selskapets mange nye luftfrityrkokere.

Ifølge handelssjefen leser selskapet alle tilbakemeldinger som kommer på produktet de første 24 timene etter lansering, og bruker kunnskapen til å gjøre neste iterasjon bedre.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.