Dette er ChatGPTs holografiske avatar: Møt Onkel Kanin

Uncle Rabbit ChatGPT.

Onkel Kanin «Uncle Rabbit» er en holografisk kanin basert på ChatGPT og utviklet for selskapet Looking Glass’ holografiske skjermer. Roboten har svaret på det du måtte lure på, personligheten til onkel Kanin og en nifs mørk stemme.

Selskapet Looking Glass som spesialiserer seg på holografiske skjermer som fungerer uten 3D-briller har laget en samtalerobot basert på ChatGPT som fungerer på deres holografiske skjermer.

Les også: Elon Musk, Yuval Noah Harari og flere ber om halvt års pause i utviklingen av kunstig intelligens

Onkel Kanin går viralt på Twitter

I filmen under demonstrerer brukeren hvordan Onkel Kanin kan være en fin samtalepartner for de som gjennomgår vanskelige perioder i livet. Twitter-brukeren spør Onkel Kanin om hvordan han skal håndtere det at faren er blitt dement. Og figuren er både forståelsesfull og kommer med gode råd. Den har til og med humor.

Samtaleroboter som Onkel Kanin, basert på ChatGPT, er allerede milevis foran både Siri, Alexa og Google Assistant hva gjelder naturlige samtaler. Onkel Kanin både høres og prater som en ekte person. I tillegg er varianten tredimensjonal:

Holografiske skjermer helt uten briller

Med eller uten Onkel Kanin, ser skjermene til Looking Glass helt vanvittige ut. De viser innhold i 3D, helt uten bruk av briller og flere kan se på skjermene samtidig uten at det forstyrrer opplevelsen. De er dessuten trykkfølsomme. Skjermene kommer i tre utgaver. En liten en i bilderammestørrelse, 32″ og 65″.

Les mer

Skjermene leverer 100 bilder samtidig slik at nesten uansett hvor du befinner deg i forhold til skjermen, så oppleves det som 3D. For utviklere: Looking glass fungerer med Unity, Blender, Unreal og WebXR.

Mer Onkel Kanin:

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.