Hva skal Apple lansere ikveld?

Endelig er dagen her. Kl 19 starter Apples store lanseringsbonanza. Men årets event blir annerledes fra tidligere år, både fordi Apple ligger bak skjema, og fordi lanseringen skjer uten tilskuere tilstede. Apple viste at de klarer å lage gode web-lanseringer i juni så det blir nok bra uansett, men selvfølgelig ikke det samme.

Får vi se nye iPhones?

Det er det store spørsmålet. Det vi er helt sikre på at vi får se er nye klokker og sannsynligvis ny iPad. Dessuten slipper vanligvis Apple ny software i september, så vi kan nok med ganske stor sikkerhet forvente og se iOS 14, som selskapet allerede viste frem i juni.

Ill: Everything Apple Pro, Youtube

Men blir det en «one more thing»?

Det håper vi! Eventet kan du følge med på fra kl 1900 norsk tid på Apples egne nettsider. Vi oppdaterer live.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.