Episk Valorant-oppgjør går av stabelen i Oslo til helgen

Valorant Northern Showdown

Som en feiring av lanseringen av den nyeste agenten Deadlock, arrangerer Riot sammen med 00NATION, Inferno Online og Xbox PC Game Pass, et episk oppgjør mellom Norge og Sverige fra 3. august til 5. august. Teknokratiet vil være tilstede på arrangementet.

Valorant-oppgjøret strømmes live på Twitch-kanalene til hver nasjons lagkaptein. For Norge er lagkapteinen streameren Ailincia, mens Peak leder svenskene. Under tilstelningen kommer spesielle gjester til å dukke opp på hvert lags strømmer.

Alle tre dagene av den nordiske utfordringen vil bli satt opp via Discord-kanal og streamet live. Gamere som vil være med og representere enten Norge eller Sverige bør melde seg på kanalen så fort som mulig for å sikre seg en plass.

Les også: Twitters transformasjon til «X» er komplett: Nå heter det ikke «tvitre», men «X’e»

Hvem sin side er du på? (Ill: Riot Games)

Bjørvika lørdag kl 1400

Selve det fysiske arrangementet foregår på 00NATION sine lokaler i Oslo og Inferno Onlines Red Bull Gaming Sphere i Stockholm på lørdag 5. august. Dørene åpner klokken 14.00. Teknokratiet kommer. Kommer du?

– Det er på tide at vi viser svenskene hvem som er storesøster innen gaming. Unbrakonøkler og kjøttbullar kommer du ingen vei med. Jeg kaller alle norske gamere, og andre gamere som har noe usagt til svenskene (ser spesielt på dere Danmark og Finland), til å bli med på mitt lag og min Northern Showdown-Discord.

Ailincia

Svenskene på sin side hevder at hardt arbeid slår oljepenger.

– Nordmennene er baiters, de får alt servert på sølvfat mens alle andre rundt dem jobber for seier, akkurat som på ekte. Svenskene og andre hardtarbeidende naboland (dere vet hvem dere er), må kjenne sin besøkelsestid. Bli med, og la oss vise de bortskjemte nordmennene at hardt arbeid slår oljepenger hver gang! Bli med på mitt lag og min Northern Showdown-Discord.

Peak

Det kan være, men kombinasjonen er best.

Les mer

Teknokratiet har spilt Valorant

Undertegnede har tidligere deltatt i et Valorant-arrangement som representant for norske journalister, den gang som journalist i ITavisen. Hvordan det gikk kan du se her:

Ønsker du å være med må du registrere deg på Discord. Det gjør du på følgende lenke: https://discord.gg/norshdwn

Den svenske og den norske streamen finner du på følgende lenker:

Team Norge-stream: https://www.twitch.tv/ailincia
Team Sverige-stream: https://www.twitch.tv/gosupeak

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.