Norske Ayfie lanserer søketjeneste basert på GPT-4

Ayfie Group er et norsk tek-selskap som spesialiserer seg på AI-drevne løsninger for tekstanalyse og søk. Nå lanserer de en ny søketjeneste for dokumenter med GPT-4 integrert.

I gårsdagens pressemelding fra det norske selskapet Ayfie avdukes deres nye GPT-4-drevne søketjeneste for dokumenter. – I dette skjæringspunktet mellom to AI-drevne teknologier skapes en ny og verdensledende løsning for søk på tvers av store dokumentmengder, noe som ikke er mulig gjennom ChatGPT fra OpenAI.

Les også: Vil kunstig intelligens ta over TV-skjermen?

Ayfie har kombinert sin egen teknologi for tekstanalyse og -forståelse med GPT-4 for å skape en løsning for søk på tvers av store dokumentmengder. Den nye løsningen fra Ayfie gjør det mulig å laste opp massevis av dokumenter i én manøver og sammenfatte informasjon på tvers av dokumenter.

Den nye løsningen er tilgjengelig for testing på Ayfie.com. Selskapet har spesielt tro på løsningen i bransjer og yrker med store dokumentomfang. Den kan for eksempel være attraktiv for konsulenter, rådgivere og advokater.

Les mer

Chat med dokumentene

Med ChatGPT gjør Ayfie det mulig å chatte med dokumentene. Ved å ha en dialog med dataene og dokumentene, kan man få svar på en ny måte som er tilpasset det man leter etter. Ayfie ser dette som en game-changer.

Integrasjonen med ChatGPT endrer spillereglene ettersom dataene dine nå har fått en stemme – så snakk til dem – da vel! Det er faktisk fullstendig revolusjonerende å kunne ha en dialog med dine data og snakke med dine dokumenter.

Lasse Ruud, CFO i Ayfie

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.