Norske Ayfie lanserer søketjeneste basert på GPT-4

Ayfie Group er et norsk tek-selskap som spesialiserer seg på AI-drevne løsninger for tekstanalyse og søk. Nå lanserer de en ny søketjeneste for dokumenter med GPT-4 integrert.

I gårsdagens pressemelding fra det norske selskapet Ayfie avdukes deres nye GPT-4-drevne søketjeneste for dokumenter. – I dette skjæringspunktet mellom to AI-drevne teknologier skapes en ny og verdensledende løsning for søk på tvers av store dokumentmengder, noe som ikke er mulig gjennom ChatGPT fra OpenAI.

Les også: Vil kunstig intelligens ta over TV-skjermen?

Ayfie har kombinert sin egen teknologi for tekstanalyse og -forståelse med GPT-4 for å skape en løsning for søk på tvers av store dokumentmengder. Den nye løsningen fra Ayfie gjør det mulig å laste opp massevis av dokumenter i én manøver og sammenfatte informasjon på tvers av dokumenter.

Den nye løsningen er tilgjengelig for testing på Ayfie.com. Selskapet har spesielt tro på løsningen i bransjer og yrker med store dokumentomfang. Den kan for eksempel være attraktiv for konsulenter, rådgivere og advokater.

Les mer
10 dager uten telefon

Chat med dokumentene

Med ChatGPT gjør Ayfie det mulig å chatte med dokumentene. Ved å ha en dialog med dataene og dokumentene, kan man få svar på en ny måte som er tilpasset det man leter etter. Ayfie ser dette som en game-changer.

Integrasjonen med ChatGPT endrer spillereglene ettersom dataene dine nå har fått en stemme – så snakk til dem – da vel! Det er faktisk fullstendig revolusjonerende å kunne ha en dialog med dine data og snakke med dine dokumenter.

Lasse Ruud, CFO i Ayfie

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.