Kan gå mot slutten for Fitbit. Fjerner flere av de beste funksjonene.

Nå skjer det mange fryktet ville skje med Fitbit etter oppkjøpet: Flere funksjoner forsvinner slik at tjenestene kan integreres med Google.

Google kjøpte Fitbit for fem år siden og for tre år siden var handelen gjennomført. Nå skriver selskapet i en pressemelding at de jobber intenst med Google om å utvikle og integrere Google i Fitbit-appen for å kunne lage nye funksjoner, effektivisere og gjøre Fitbit-opplevelsen bedre.

Funksjonene som nå forsvinner er ‘åpne grupper’ og alle utfordringer, inkludert eventyr og trofeer. Om du vil lagre data som du potensielt sett har samlet i årevis, må du gjøre det før 27. mars. Etter det blir det slettet.

Slik ser beskjeden ut på fitbit.com.

Som man fryktet

Som Android Central skriver, går det nå som mange fryktet da det ble kjent at Google kjøpte Fitbit for 2,1 milliarder dollar. Nå forsvinner sentrale funksjoner som i sin tid gjorde selskapet populært og flere frykter at Fitbit kommer til å ende som mye annet på ‘Googles gravplass’.

For om Google er tjent med å holde en konkurrent til Android Wear i live, er jommen ikke sikkert. App-biblioteket i Android Wear er langt bedre enn Fitbits appstore, men en av fordelene med Fitbit har vært kompatibilitet med både iOS og Android.

Les mer

Dessverre kan det se ut som det går mot slutten for Fitbit slik vi kjenner det.

Ansvarlig redaktør: Ole Magnus Kinapel.
Ta kontakt på desk(at)teknokratiet.no
© 2023 Teknokratiet.